Bakke-Gaarden

​JKF-Kursers Virkeligheds verden​

I min kursus Bevidstlogis verden, er der ikke nogen som skal udenadlærtes 

/vedligeholdes /skema misligt følges. Erkendelsen heraf virkelighed, sker ganske automatisk - undervejs.​

Derfor har jeg heller ikke skrevet lærebøger herom, for forandringen sker i dit indre erkendelses verden undervejs, skabende af Svane Energien, og Bevidstologiens formåen.

Det jeg foretager mig, er i direkte forbindelse med bevidsthederne der befindende sig, over Det Hvide Broderskab og derved handler det ganske enkelt om, erkendelse og indsigterne. Enhver form for erkendelse, er skeende, når du under kyndig vejledning, bliver guidet i, hvordan du tager kontakt, til din egen energi, der herunder og igennem bliver til rådighed, for /i dig.

Hertil er der ingen fysiske sandheder, du skal kende og ingen dogmer, du skal godtage, men ganske enkelt stillende dig til rådighed, med din fulde opmærksomhed. Villig til at hente /modtage /godtage dine oplevede fakta og erkendte informationerne, der kommer til dig, skeende i dit inder bevidstheds, virkeligheds verden.

Denne - din helt egen erkendelse, som du modtager, vil brede sig til alle områder, af det der er dig, i din indre tilværelses virkelighed. Herunder og efter er det ikke muligt, at lade som om det modtagende, ikke er sandt - for og i dig. Derfor vil det, at arbejde med åndens energi og erkendelserne, for dig værende en livslangt forandrings /erkendelse og erfaring proces direkte virkende.

At dele disse erfaring /læring, med andre ånds forstående, og høre hvordan de brugsgør energien, vil højne din forståelse og erkendelse af, hvordan energien arbejder. Dette vil give dig en meget stor forskel /indsigt.​​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Bakke-Gaarden

Middelfartvej 71, 5466 Asperup

Klik her for rutevejledning

CVR: 29080852

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 7670 9999

E-mail: jkf@bakke-gaarden.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

​Jeg tager aldrig telefonen - når jeg er aktivt.

@ & almindelig breve, besvares oftest - i samme døgn.