Mob: ​​​+4​​​5 7670 9999

Bakke-Gaarden

​Middelfartvej 71, Baaring By

5466 Asperup​

Mob: +45 7670 9999 

CVR: 29080852

JKF-Kursers Virkeligheds verden

I min kursussers Bevidstlogis verden, er der ikke nogen som skal udenad læres /vedligeholdes /skema missigt følges. Erkendelsen heraf, sker ganske automatisk undervejs. Derfor kan der heller ikke skrives lærebøger herom, for der sker en erkendelse undervejs skabende af Svane Energien, Bevidstlogiens berettende.

Det jeg foretager mig, og direkte vidergiver, handler ganske enkelt om, erkendelse og indsigt. Enhver form for erkendelse er skeende, når du under kyndig vejledning, bliver guidet i, hvordan du tager kontakt, til egen energi, der herunder og igennem stiller sig til rådighed, for dig.

Hertil er der ingen fysiske sandheder, du skal kende, ingen dogmer du skal godtage, men ganske enkelt stillende dig til rådighed, med din fulde opmærksomhed. Villig til at hente /modtage informationerne, der kommer til dig, skeende i dit inders virkelighed.

Denne - din egen erkendelserne, som du modtager, vil brede sig til alle områder, af din indre tilværelses  virkeligheds verden. Herunder er det ikke muligt, at lade som om det modtagende, ikke er sandt - for dig. Derfor vil det, at arbejde med åndens energi og erkendelserne, for dig værende en livslangt forandring og erfaring proces /direkte erkendelse.

At dele disse erfaring /lærring, med andre ånds forstående, og høre hvordan de brugsgør energien, vil højne din forståelse og erkendelse af, hvordan energien arbejder, vil give dig en meget stor forskel /indsigt.

 

 Middelfartvej 71,  Baaring By,  5466 Asperup  |  Mob: +45 7670 9999  |  CVR: 29080852