Mob: ​​​+4​​​5 7670 9999

Bakke-Gaarden

​Middelfartvej 71, Baaring By

5466 Asperup​

Mob: +45 7670 9999 

CVR: 29080852

Kursuset - Formåen

Det JKF er foretagende sig, er konstant udviklende sig, siden Januar 1989. Derfor kan du, ved næste kontakt, direkte erkende, at der er sket en stor udvikling, i det du udfører og ikke mindst, i egen indre udvikling.

Det jeg er foretagende mig, er altid baseret på Bevidstologi, Ånds kraften, F-O-G og ikke mindst selve Svane Energiens formåen, der hver for sig, rummer og er skabt af åndens virkeligheds verden, for selve livet, på jor. Ikke at  forveksles, med den helt konkret fysiske /materielles formåen.

Dine direkte erkendelser, opleves umiddelbart sand, og er derfor, altid brugsgørende sig selv, og aldrig direkte konfliktende, med andet indlært.

I øvrigt, den etiske, moralske opførsel, kan ikke skemalægges, eller direkte nedskrives, fordi disse fakta er altid opstående, ud fra egen virkelighed, og derfor altid værende en del af menneskets, egen indre erkendelse.

Intet i min virke skal huskes, genoptræne s, brugsformes, vedligeholdes, skemalægges eller slavisk følges.

JKF-Kursuser vel altid være fungerende, også mange år efter, fordi dette er fremkommende og skabt, ud fra dit gennemlevet livs - virkeligheds behov.

Kun filosofien, kan rumme livet virkeligheders, totale storhed, herunder /igennem videregivende dettes optimale forståelse, for og til fremtidens brugs gørelse.

JKF formåens virkeligheds erkendelser, er opbygget /fremkommende, over den filosofiske virkeligheders, direkte erkendelse, og derfor altid brugbar.

 

 Middelfartvej 71,  Baaring By,  5466 Asperup  |  Mob: +45 7670 9999  |  CVR: 29080852