Mob: ​​​+4​​​5 7670 9999

Bakke-Gaarden

​Middelfartvej 71, Baaring By

5466 Asperup​

Mob: +45 7670 9999 

CVR: 29080852

Kursuset - Formåen

Det JKF i kursus sammenhæng er foretagende sig, er konstant at videre udviklende sig, siden starten herpå, Januar 1989. Derfor kan du, ved næste kontakt direkte erkende /konstater, at der er sket en stor udvikling, i det du udfører og ikke mindst, i egen inders udvikling.

Det jeg er foretagende mig, er altid baseret på Bevidstelogi, Ånds kraften og ikke mindst Svane Energiens formåen, der hver for sig, rummer og er skabt af åndens virkeligheds verden, for selve livet, på jor, ikke at forveksles med den helt konkret, fysiske /materielles formåen.

Dine direkte erkendelser, vil altid opleves umiddelbart sand, og er derfor altid brugsgørende sig selv, og aldrig direkte konfliktende, med andet indlært.

I øvrigt, den etiske moralske opførsel, kan ikke skemalægges, eller direkte nedskrives, fordi disse fakta er altid opstående, ud fra egen virkelighed, og derfor altid, vil være en del af menneskets, egen indre erkendelser.

Intet i min virke skal huskes, gen op trænes, brugsformes, vedligeholdes, skemalægges eller slavisk følges.

JKF-Kursuser vel altid være fungerende, også mange år efter, fordi dette er fremkommende og skabt, ud fra dit gennemlevet livs virkeligheds behov.

Kun filosofien, kan rumme livet virkeligheders totale storhed, herunder /igennem videregivende dettes optimale forståelse, for og til fremtidens brugs gørelse.

JKF formåens virkeligheds erkendelser, er opbygget /fremkommende, over den filosofiske virkeligheders, direkte erkendelse, og vil derfor altid være brugbar, for dig.

 

 Middelfartvej 71,  Baaring By,  5466 Asperup  |  Mob: +45 7670 9999  |  CVR: 29080852