Mob: ​​​+4​​​5 7670 9999

Bakke-Gaarden

​Middelfartvej 71, Baaring By

5466 Asperup​

Mob: +45 7670 9999 

CVR: 29080852

Kursistens - Opnående

Hver enkelt deltager, vil altid værende opbyggende, sin helt egen /individuel formåen /erkendelse og ikke at forglemme - udførsels formåen. 

Der er fortløbende, generel og individuel supervision, der meget ofte er direkte påpegende konsekvens, af ikke korrekte ord /sætning, i forhold til meningen, i det sagte. Dette er af uendelig stor betydning, for din indre erkendelse og ikke mindst, din helt konkrete brugs form - heraf.

Det er iøvrigt altid, i "krise" at JKF indsigt, skaber dig den filosofiens virkeligheders verdens storhed, bærer af den konkrete sandhed af det skabtes forløsning.
​JKF-Kurser, giver ganske enkelt, over tid, svar på det, dit indre har bedt om, igennem oceaner af tid. Herigennem kommer du efter følgende til at agere - som det du ånds næssigt, er og kan være formående.

Direkte, at kunne være kontaktende, "gudernes" verden, og herigennem direkte ånds næssigt uføre og direkte hentende noget, du ikke troede muligt.

Altid at turde stå ved dig selv, sigende Ja eller Nej, fordi du mener det.

Aldrig mere værende nødt til at skulle træffe - u erkendte valg, men altid vidende hvad du er og vil.

Det kræver ikke engang, at du skal være "asket" eller leve i "cølibat," for at kunne konstatere, at din helt individuelle indvielse sker - herigennem.

 

 Middelfartvej 71,  Baaring By,  5466 Asperup  |  Mob: +45 7670 9999  |  CVR: 29080852